Anasia Market utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pentru a va bucura de cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea acestora.

Anasia Market

Asa cum am promis suntem aici, alaturi de voi punandu-va la dispozitie atat produse si branduri de renume cat si experienta noastra personala incercand astfel sa contribuim la dezvoltarea armoniasa a generatiilor viitoare.

Oferind o experienta personalizata pentru fiecare utilizator, Anasia Market se asigura ca are clienti informati si pregatiti pentru fiecare etapa din dezvoltarea copilului lor. Din grija pentru tine si copilul tau am adunat aici produsele necesare oricarei mamici, incluzand si produse de maternitate pentru femei din a treia luna de sarcina sau chiar produse inovative pentru buna crestere a celor mici.

Echipa

Zambetul, fericirea si sanatatea copilul tau sunt principalele noastre scopuri.

Suntem prietenosi, deschisi, empatici si dorim, prin ceea ce va propunem, sa va ganditi la noi ca la niste prieteni in care puteti avea incredere si la care puteti apela in orice moment.

Viziunea

Suntem la inceput de drum! Invatam, ca si copilul tau, primii pasi dar iti garantam profesionalism, sustinere si empatie.

Cu drag,

Anasia Market – Universul copilului tau!


SC Anasia Market SRL

Str. Stirbei Voda, Nr. 117
Ramnicu Valcea, Judet Valcea
CUI: RO37635053; Nr. Reg. Com: J38/529/2017